Chovateľská stanica

YOSHI AND US

Sme malá „rodinná“ chovateľská stanica, samojedom sa venujeme od r.1996. Viac ako polovica našich šteniatok bola exportovaná takmer do celého sveta, venujú sa športu, výstavám, mnohé z nich sú vo významných zahraničných chovateľských staniciach. Tešíme sa z ich výstavných, pracovných úspechov (a z úspechov ich početných potomkov) ale hlavne z toho, že sú typickými predstaviteľmi plemena čo sa exteriéru aj povahy týka a že sú zdraví. S našimi samojedmi sa amatérsky venujeme športu (vozíky, sane, canicross, agility, obedience) a profesionálne sa venujeme canisterapii. V r. 2003 sme napísali knihu „Yoshi a my – život so samojedom“.

Viac informácií o našich pssoch, aktivitách, vrhoch, o zdravotných, povahových, exteriérových a pracovných kvalitách rodičov – a to nielen ich vlastných, ale aj ich predkov a potomkov, vám ochotne a radi povieme/napíšeme na uvedených kontaktoch. K dispozícii aj certifikáty, zdravotné výsledky a fotografie rodičov/potomkov/predkov.

Prípadných záujemcov poprosíme o vyplnenie dotazníka záujemcu o šteniatko z našej chovateľskej stanice, ktorý zašleme na požiadanie. Ide nám predovšetkým o nájdenie dobrých a milujúcich domovov pre naše odchovy – očakávame seriózny záujem o spoluprácu a udržiavanie kontaktov. Chovateľský servis je samozrejmosťou.


Kontakt: Ing.Jana Fulierová + Branislav Majerský, Koplotovce 106, 92001, Slovensko
Tel.: 00421 911 372 520
E-mail: yoshi@stonline.sk
Web: www.samojed.sk
Koplotovce, 92001
Trnavský kraj
0911 372520

Poslať správu