Chovateľská stanica

FROM PYRLANDIA

Sme rodinná chovateľská stanica zo Slovenska, ktorá vznikla ako reakcia na náš obdiv k pyrenejským plemenám, ktoré do veľkej miery ovplyvnili náš život a uchvátili nás svojou vynikajúcou nenapodobiteľnou povahou a jedinečnými vlastnosťami. Obe plemená, Pyrenejský horský pes i Pyrenejský mastín, sú výbornými spoločníkmi, ochrancami rodiny a sú známe svojím mimoriadne pozitívnym vzťahom k deťom.

Súčasťou nášho života sa stali výstavy psov, ktorých sa aktívne zúčastňujeme a ich prostredníctvom sme spoznali mnoho úžasných ľudí a ich štvornohých miláčikov. Naše fenky si tak našli množstvo kamarátov a výstavy priam milujú. Nemajú problém rýchlo sa adaptovať na nové prostredie a priťahuje ich všeko nové a nepoznané.
Našim psom venujeme všetok svoj voľný čas a ony nám ho opätujú obrovskou láskou a oddanosťou. Sprevádzajú nás na každom kroku pripravené nielen rozveseliť nás, ale i ochraňovať pred rôznymi nástrahami. Náš dom a jeho okolie premenili na nedobytnú pevnosť, veľmi pozorne si strážia svoje teritórium, ale k našim návštevám sú veľmi priateľské a ohľaduplné. Práve preto sme pevne presvedčení, že pyrenejské plemená boli správnou voľbou.


Viac tu: http://www.frompyrlandia.com/o-nas/
Badín, 97632
Banskobystrický kraj
+421905626095

Poslať správu