Chovateľská stanica

WILD ELEMENT BULL´S

Chovateľská stanica Wild Element Bull´s je zameraná na chov anglických bullterierov s PP, keďže podľa môjho názoru je to jedno z najjedinečnejších a najkrajších plemien. Pochádzame z malej dedinky neďaleko Košíc, ktorá sa volá Zdoba. Chovateľská stanica je zaregistrovaná v FCI od 19.9.2011. Momentálne máme dve slečny, Briu – OXANA PERIZU, ktorá má takmer 3 roky. Je to veľmi milá, hravá a verná sučka, ktorej najväčšou vášňou je behanie po lese a plašenie divej zvery.Druhá sučka pochádza z nášho prvého vrhu AFRODITA Wild Element Bull´s momentálne má 14 mesiacov má výbornu povahu, plná energie s výborným temperamentom. Taktiež vlastníme psíka, ktorý sa volá Bandi –BANDI Z LIKAVY. Momentálne má takmer 2 roky je veľmi hravý a nezbedný. Keďže v lese s našimi psíkmi trávime veľa času Bandi aj Afrodita si už na les zvykli a myslím, že sú tam veľmi spokojný a už sa od Brii aj veľa naučili.

Našim cieľom je odchov kvalitných a zdravých bullterierov. Obe naše psy sú vedené k poslušnosti a keďže máme veľmi radi lesy a prírodu v budúcnosť by sme sa chceli zamerať na odchov poľovne vedených bullteriérov.

Moje poďakovanie patrí celej mojej rodine, ktorá ma v chove tohto úžasného plemena podporuje, všetkým mojím priateľom, ktorí mi pomohli. Takisto ďakujem najmä Danielovi Hrežíkovy a ostatným chovateľom za veľa, veľa dobrých rád.

Poslať správu