Chovateľská stanica

SKY ROSE WEIMARANERS

Šteniatka Weimarského krátkosrstého stavača na odber - SEPTEMBER 2014

Sky Rose Weimaraners Kennel (Europe Union - Slovakia – Bratislava)

Otec: Grand Ch. BROMHUND SENSATION AT GREYNIE “Lucky”
Matka : CH. Foxy Faith Silver Faith “Faith” (National Winner of Slovakia 2013)

Tento exkluzívny vrh v našej chovateľskej stanici je prvý a veľmi dobre sme sa snažili vybrať krycieho psíka ktorý v kombinácii s „Faith“ zabezpečí krásne a zdravé jedince weimarského stavača.
Exteriér či už hlava alebo držanie tela alebo pohyb psíka sa dedia z generácie na generáciu a verím že z tohoto dôvodu, výberom Luckyho ako krycieho psa, sme sa rozhodli spravne. Budúci somatotyp šteniatok bude kombináciou Austrálskej a Anglickej krvi. Šteniatka by mali mať svetlú striebrosivú srsť, krásne hlavičky, hlboký hrudník a elegantný pohyb po svojich rodičoch.
Dôležité pre budúce šteniatka je aj poľovnícka upotrebiteľnosť jeho rodičov v poľovníctve. Faith a Lucky majú vinikajúce výsledky skúšok a obaja sa pohybujú dennodenne vo svojich revíroch kde žijú. Preto aj keď záleží hlavne na novom majiteľovi psíka aký bude z jeho psíka poľovník, je dôležité aby ich schopnosti ktoré majú vrodené, boli rozvíjane správnym koučingom.
Okrem kvalitných exteriérových a pracovných vlastností je pre nás ale aj pre každého kto si chce zadovážiť weimarského stavača jeho povaha.
Temperament, radosť,živelnosť a poľovnícky duch v lese a v revíri naproti tomu úžasný domáci spoločník, skutočný a oddaný priateľ ležiaci spokojne doma pri kozube strážiaci vaše malé batoľa, kým vy varíte.
My v Sky Rose Weimaraners veríme, že toto všetko môžete z vrhu „A“ od našich šteniatok očakávať. K tomu doživotný chovateľský nonstop servis a pomoc pri výcviku a zvládaní svojho šteniatka v začiatkoch bude pre nás samozrejmosťou a závazkom.
Viac informácii o rezervácii šteniatka na www.skyrose.sk



Bernolákovo, 90027
Bratislavský kraj
0948043220
0903272827

Poslať správu